TE!Fest -päivän ohjelma kirjastossa TE!Fest -päivän ohjelma kirjastossa

TE!Fest 2019 -kansanmusiikkifestivaalin päivänä lauantaina 15.6. Keravan kirjastossa on oheisohjelmaa lapsille ja aikuisille. Kirjasto on kesälauantaisin avoinna itsepalvelukäytännöin klo 10-15.

Eppel&Peppel: Ihmepyörä-esitys ja -työpaja

Klo 10 kirjaston Satusiivessä esiintyy tarinankerronta-musiikki-seurue Eppel&Peppel. Eppel&Peppelin esityksessä nimeltä ihmepyörä voi tapahtua melkein mitä vain! Kuka onkaan lintujen kuningas ja mitä tapahtui kun koira tapasi suden? Hattupäinen apinalauma alkaa metelöidä ja sitten vietetään rottaprinsessan hienoja häitä. Ihmepyörä on tarinankerrontaa ja musiikin yhdistävä koko perheen esitys, jossa yleisö pääsee vaikuttamaan esityksen kulkuun, eli pyöräyttämään Ihmepyörää.

HUOM! Työpaja on jouduttu perumaan. Pahoittelemme asiaa. (14.6.2019)

Esityksen jälkeen klo 10.45 Eppel&Peppel vetää työpajan. Pajassa keksitään yhdessä jännittävä seikkailutarina. Mitä tarinassa tapahtuu ja miltä tarinan eri paikoissa kuulostaa? Pajassa luodaan äänimaisemia ja musiikkia tarinaan. Ennakkoilmoittautuminen: kulttuuri@kerava.fi, p. 040 318 2004

Eero Hämeenniemi: Kun musiikki täyttää mielen

Klo 13 Satusiivessä keravalainen säveltäjä, kirjailija Eero Hämeenniemi kertoo uunituoreesta kirjastaan. Kun musiikki täyttää mielen. Teos on tarkoitettu musiikkia rakastaville kuulijoille ja muusikoille, jotka haluavat syventää kykyään ymmärtää musiikin ja meditatiivisuuden kohtaamista. 

Kirjassaan Eero Hämeenniemi kertoo kokemuksistaan meditatiivisesta musiikin vuorovaikutuksesta sekä soittajana että kuulijana. Myös monet muut muusikot ja kuulijat pääsevät kirjassa ääneen. Kirjaa voi ostaa tilaisuudessa.

Asahi-terveysliikuntaa

Kirjaston ulkopuolella Paasikivenaukiolla pääsee klo 14 kokeilemaan Asahi- terveysliikuntaa. Asahi on Suomessa kehitetty liikuntamuoto, jossa yhdistyvät sekä itämaisen että länsimaisen terveysliikunnan perinteet. Asahi on tarkoitettu sekä ennaltaehkäiseväksi että jo syntyneitä ongelmia hoitavaksi. Asahi-liikkeissä koko keho saa avaavan ja venyttävän harjoituksen. Liikesarjat on suunniteltu tarkoituksella niin yksinkertaisiksi, että kuka tahansa pystyy harjoittamaan asahia.

 

Katso muu TE!Festin ohjelma täältä.

Eppel&Peppel