Kirjastosta voit lainata DVD- ja blu-ray-elokuvia ja televisiosarjoja. Kirkes-kirjastokortilla ja PIN-koodilla voi katsoa elokuvia myös Viddla-suoratoistopalvelussa.

Viddla-suoratoistopalvelu

Viddlan kautta voit omalla laitteellasi katsoa sekä kotimaisia että ulkomaisia elokuvia. Löydät palvelun osoitteesta Viddla.fi.

Viddla toimii PC-, Mac- ja Android-laitteilla ja kaikilla yleisimmillä selaimilla. Tarjontaa on sekä aikuisille että lapsille. Palveluun kirjaudutaan Kirkes-kirjastokortilla ja PIN-koodilla. Kokoelmia voi selata ilman kirjautumista. 

Kukin asiakas voi katsoa neljä elokuvaa kuukaudessa. Samalla elokuvalla voi olla samaan aikaan rajoittamaton määrä katsojia. Elokuva poistuu lainoista automaattisesti 48 tuntia lainaamisen jälkeen. Tänä aikana elokuvan voi keskeyttää ja jatkaa myöhemmin, tai sen voi katsoa uudelleen. Elokuvan katsomista voi laina-ajan puitteissa jatkaa myös toisella laitteella.

Valtaosa elokuvista on tekstitetty. Elokuvat on tarkoitettu yksityiseen katseluun.

Kirjastokortilla voi lainata neljä elokuvaa kuukaudessa, tai kunnes Kirkes-kirjastojen määrittämä kuukausibudjetti on käytetty.

 

DVD:t ja Blu-rayt

Kaikkien elokuvien laina-aika on yksi viikko. DVD:t ja Blu-rayt voi uusia viisi kertaa. Asiakkaan kortilla voi olla lainassa samaan aikaan kymmenen DVD-levyä ja kymmenen Blu-ray levyä.

Pikalaina-tarralla merkittyä aineistoa ei voi varata. Tarralla merkityt levyt voi uusia kerran joko asioimalla kirjastossa tai soittamalla kirjastoon p. 040 318 2157.

Kuvaohjelmien ikärajat ovat sitovia, eikä elokuvia luovuteta asiakkaalle, joka on liian nuori. Tutustu elokuvien ja televisio-ohjelmien ikärajoihin täältä.

 

Uusia elokuvia ja tv-sarjoja aikuisten osastolla

1413896
Vuosi: 2020
Kieli: englanti, espanja, ranska, tsekki, suomi, ruotsi, tanska, norja, hollanti
Aineistolaji: Blu-ray
1412501
Vuosi: 2020
Kieli: englanti, suomi, ruotsi, tanska, norja
Aineistolaji: DVD
1413278
Vuosi: 2020
Kieli: englanti, ranska, italia, suomi, ruotsi, norja, tanska, hollanti
Aineistolaji: DVD
1418923
Vuosi: 2020
Kieli: englanti, suomi, ruotsi, tanska, norja
Aineistolaji: DVD