E-kirjat

Biblio täydentää e-kirjatarjontaa

Keravan kirjastossa on otettu käyttöön uusi e-kirjapalvelu Biblio. Biblion käyttöönoton myötä kirjaston e-kirjojen tarjonta kasvaa yli kahdellatuhannella nimekkeellä. Biblion e-kirjat ja e-äänikirjat täydentävät näin Kirkes-kirjastoissa jo ennestään käytössä olevaa Ellibsin e-kirjapalvelua, josta löytyy liki tuhat eri teosta.

Kirjastokortin numerolla ja PIN-koodilla voi lainata e-kirjoja sekä e-äänikirjoja. E-kirjoina on tarjolla aikuisten tieto- ja kaunokirjoja sekä lastenkirjoja. E-kirjoja löytyy kahdesta eri palvelusta: Ellibs-palvelusta sekä Bibliosta. Ellibsin kokoelmaan voit tutustua osoitteessa https://www.ellibslibrary.com/kirkes. Biblion kokoelma puolestaan 

löytyy osoitteesta https://kerava.bibliolibrary.fi

Voit lukea ja kuunnella mobiililaitteella e-kirjoja ja e-äänikirjoja Ellibs- tai Biblio-sovelluksella, joka on saatavissa Play Kaupasta ja AppStoresta. Kun avaat sovelluksen ensimmäisen kerran, valitse omaksi kirjastoksi KIRKES-kirjastot (Ellibs) tai Keravan kaupunginkirjasto (Biblio) ja kirjaudu sisään kirjastokortin numerolla ja kirjastosta saamallasi PIN-koodilla.         

Katso videoilta ohjeet Ellibsin käyttöön selaimella tai mobiilisovelluksella.